lördag 30 december 2017

Månadsrapport - December 2017

6
Uppdatering av aktieportföljen Juli 2017
God morgon på er där ute i stugorna! Då är börsåret 2017 kommit till sitt slut och sammanställningar av året som gått går att läsa överallt. Det är verkligen kul att läsa bokslut för 2017 för alla twittrare och bloggare där ute så jag rekommenderar verkligen att ni spanar runt bland bloggkollegor och spanar in hur de presterat under året i min blogglista här till höger. Mitt eget bokslut kommer att publiceras den 2/1 så ni får nöja er med en månadsrapport för december så länge. Innehållande novembers intäkter och sparande, de senaste transaktionerna i december och hur portföljen ser ut idag 30/12.
Läs mer »

tisdag 26 december 2017

Utdelningsstugan 2 år!

14
Utdelningsstugan fyller 2 år. Statistik för bloggen.Tänk vad tiden går, det känns inte alls länge sedan jag satt och funderade på om man inte skulle ta och starta en ekonomiblogg och skriva om min egen resa mot ekonomiskt oberoende. Den 28 december 2015 så presenterade jag mitt första inlägg här på bloggen och det betyder att bloggen väldigt snart firar 2 år (firar lite i förskott)!
Läs mer »

lördag 16 december 2017

Video: Inkasserade Utdelningar - November 2017

4
God morgon på er där ute i stugorna. Som ni säkert känner till vid det här laget så kör jag ju även en Youtube-kanal där jag sammanfattar mina inlägg i videoformat. Det är kortare inlägg som bara redovisar fakta från rapporterna, alltså inga kommentarer utan bara data. Sedan en tid tillbaka så publicerar jag även ett blogginlägg här där jag redovisar filmerna för att nå ut till de som eventuellt vill se den och inte följer mig på Facebook, Twitter eller Youtube (där jag redan visar filmerna). Har ni redan läst mitt inlägg tidigare, Inkasserade November - Oktober 2017, och inte är intresserade att se filmen kan ni med andra ord hoppa över det här inlägget.
Läs mer »

söndag 10 december 2017

Inkasserade Utdelningar - November 2017

12
Inkasserade Utdelningar - November 2017 Utdelningsstugan
God morgon där ute i stugorna! Söndagar är en riktigt härlig dag tycker jag, speciellt när man frigör sig lite tid och med en kopp kaffe kan sitta och fila på ett blogginlägg. Inte vilket blogginlägg som helst heller utan månadens bästa inlägg, nämligen där vi sammanställer de inkasserade utdelningarna för föregående månad. Utdelningarna har verkligen ramlat in i rasande fart under 2017 och som ni kommer bevittna längre ner i inlägget kan vi redan nu med 1 månad kvar av året bocka av ett av helårets mål!
Läs mer »

lördag 9 december 2017

Video: Portföljuppdatering - November 2017

0
Video: Intäkter och Sparande - Oktober 2017God morgon på er alla där ute i stugorna. Som ni säkert känner till vid det här laget så kör jag ju även en Youtube-kanal där jag sammanfattar mina inlägg i videoformat. Det är kortare inlägg som bara redovisar fakta från rapporterna, alltså inga kommentarer utan bara data. Jag tänkte även framöver prova att göra ett kortare blogginlägg och redovisa filmerna för att nå ut till de som eventuellt vill se den och inte följer mig på Facebook, Twitter eller Youtube (där jag redan visar filmerna). Har ni redan läst mitt inlägg från förra helgen, Månadsrapport - November 2017, och inte är intresserade att se filmen kan ni med andra ord hoppa över det här inlägget.
Läs mer »

söndag 3 december 2017

Månadsrapport - November 2017

18
Uppdatering av aktieportföljen Juli 2017
God söndagsmorgon på er där ute i stugorna! Ytterligare en månad har passerat och det är hög tid att presentera portföljvärdet och de senaste transaktionerna. De senaste veckorna har varit fyllda av jobb, men trots det har jag hunnit med en hel del aktietransaktioner vilken ni kan se här nedan.
Läs mer »