söndag 21 januari 2018

Mina Mål 2018

14
Då är vi alltså inne på tredje året som bloggare och det har blivit dags att sätta upp nya mål inför 2018. Förra året var ett riktigt bra år och jag klarade av att uppfylla 3 av de 4 mål som jag satt upp för helåret. Inför 2018 så vill jag fortsätta att rulla min snöboll så snabbt det bara gå för att skapa mig bättre förutsättningar längre fram. Därför har jag skruvat upp målsättningen ytterligare lite detta året!
Läs mer »

lördag 20 januari 2018

Video: Intäkter och Sparande - December 2017

0
Video: Intäkter och Sparande - Oktober 2017God morgon där ute i stugorna! Som ni säkert känner till vid det här laget så kör jag ju även en Youtube-kanal där jag sammanfattar mina inlägg i videoformat. Det är kortare inlägg som bara redovisar fakta från rapporterna, alltså inga kommentarer utan bara data. Jag tänkte även framöver prova att göra ett kortare blogginlägg och redovisa filmerna för att nå ut till de som eventuellt vill se den och inte följer mig på Facebook, Twitter eller Youtube (där jag redan visar filmerna). Har ni redan läst mitt inlägg igår, Intäkter och Sparande - December 2017, och inte är intresserade att se filmen kan ni med andra ord hoppa över det här inlägget.
Läs mer »

söndag 14 januari 2018

Intäkter och Sparande - December 2017

12

Intäkter och sparande utdelningsstugan oktober 2017
God förmiddag på er! Livet i stugan trevar på i ganska normalt tempo just nu. Jobbar, tränar, sparar och investerar. Hinner dessutom dricka en öl eller två med vänner någon dag i veckan, vilket är trevligt. 2018 kommer förhoppningsvis bli ett riktigt bra år och jag håller fortfarande på och knåpar ihop vilka mål jag skall ha under året. Det inlägget kommer att presenteras lite längre fram. Först tänkte jag gå igenomhär nedan, hur intäkterna och sparandet såg ut under december.
Läs mer »

lördag 13 januari 2018

Video: Inkasserade Utdelningar - November 2017

2
God morgon på er där ute i stugorna. Som ni säkert känner till vid det här laget så kör jag ju även en Youtube-kanal där jag sammanfattar mina inlägg i videoformat. Det är kortare inlägg som bara redovisar fakta från rapporterna, alltså inga kommentarer utan bara data. Sedan en tid tillbaka så publicerar jag även ett blogginlägg här där jag redovisar filmerna för att nå ut till de som eventuellt vill se den och inte följer mig på Facebook, Twitter eller Youtube (där jag redan visar filmerna). Har ni redan läst mitt inlägg tidigare, Inkasserade Utdelningar - December 2017, och inte är intresserade att se filmen kan ni med andra ord hoppa över det här inlägget.
Läs mer »

söndag 7 januari 2018

Inkasserade Utdelningar - December 2017

11
Inkasserade Utdelningar - December 2017 Utdelningsstugan
God morgon där ute i stugorna! Nytt år och nya möjligheter! Jag sitter faktiskt just nu och filar lite på mina mål för 2018, men det inlägget får vänta till senare i månaden. Nu är det nämligen dags att redovisa hur många kronor i utdelning jag inkasserade under december. Utdelningarna har verkligen ramlat in i rasande fart under 2017 och som ni kommer bevittna längre ner i inlägget kan vi redan nu med 1 månad kvar av året bocka av ett av helårets mål!
Läs mer »

lördag 6 januari 2018

Video: Bokslut 2017

3
God morgon på er där ute i stugorna. Som ni säkert känner till vid det här laget så kör jag ju även en Youtube-kanal där jag sammanfattar mina inlägg i videoformat. Det är kortare inlägg som bara redovisar fakta från rapporterna, alltså inga kommentarer utan bara data. Sedan en tid tillbaka så publicerar jag även ett blogginlägg här där jag redovisar filmerna för att nå ut till de som eventuellt vill se den och inte följer mig på Facebook, Twitter eller Youtube (där jag redan visar filmerna). Har ni redan läst mitt inlägg tidigare, Bokslut 2017, och inte är intresserade att se filmen kan ni med andra ord hoppa över det här inlägget.
Läs mer »

tisdag 2 januari 2018

Utdelningsstugans Bokslut 2017

12
Årsbokslut 2017 för Utdelningsstugan. Sammanställning av ekonomin och utvärdering av målen för året.
År 2017 har varit ett grymt år på flera olika sätt. Jag har under året bytt arbete till ett jobb som jag trivs mycket bättre på och dessutom har bättre betalt. Jag har också avverkat det andra året som bloggare och tycker fortfarande att det är väldigt kul att skriva och redovisa mina framsteg. Jag har fortsatt med min utdelningsstrategi som jag utstakade redan år 2015 och det känns nu som att snöbollen börjat rulla ordentligt. Jag har många år kvar framför mig av hårt slit för att kunna nå mitt mål att en dag leva på utdelningar, men det känns som jag nu börjat komma en bra bit på vägen!
Läs mer »