lördag 13 januari 2018

Video: Inkasserade Utdelningar - November 2017

God morgon på er där ute i stugorna. Som ni säkert känner till vid det här laget så kör jag ju även en Youtube-kanal där jag sammanfattar mina inlägg i videoformat. Det är kortare inlägg som bara redovisar fakta från rapporterna, alltså inga kommentarer utan bara data. Sedan en tid tillbaka så publicerar jag även ett blogginlägg här där jag redovisar filmerna för att nå ut till de som eventuellt vill se den och inte följer mig på Facebook, Twitter eller Youtube (där jag redan visar filmerna). Har ni redan läst mitt inlägg tidigare, Inkasserade Utdelningar - December 2017, och inte är intresserade att se filmen kan ni med andra ord hoppa över det här inlägget.Utan vidare presentation så kommer här utdelningsrapporten i videoformat nedan:

Jag har hittills skapat totalt 51 st filmer som alla går att se direkt här ovan under fliken Filmer.

Må väl och ha en fortsatt härlig dag!


Missa inga inlägg framöver! Anmäl dig till mitt nyhetsbrev här.Stöd bloggen genom att dela detta:Photo Credit: pixabay
*Innehåller affiliatelänkar

2 kommentarer:

 1. Sköna videos som jag gillar starkt!

  Men du hur ser du kring HM just nu? Om dom ligger kvar ( i bästa fall ) i utdelning som förra året, kommer du sälja dina HM då? Eller krävs det en sänkning och du säljer?

  Jag har 410st HM som jag är kluven med hur jag ska göra ...
  Är sugen på att iallafall sälja av hälften minst eller 300st och sen bevara 100st.

  Det finns ju alltid andra hästar som springer snabbare, kanske ibland bara måste ta förlusten och erkänna att man hade fel i detta fall med HM.

  Jag tror på lång sikt att dom repar sig en aning men då tror jag exempelvis Investor har slagit HM med hästlängder på dom åren .

  Grym blogg! Tack!

  / 22åringen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Stort tack för de vänliga orden!

   Gällande H&M så är jag kluven. Jag fortsätter fortfarande att fylla på med fler aktier varje månad, men jag ogillar att bolaget har svårt att uppvisa tillväxt. Jag tror att H&M kommer kunna vända utvecklingen, men frågan är hur lång tid det kommer ta.

   Precis som du skriver så kanske det hade varit klokt att bara sälja H&M och välja aktier som växer i snabbare takt. Det känns generellt som vi tänker likadant kring H&M.

   Må väl!

   Radera