onsdag 21 juni 2017

USAs 10 Stabilaste Utdelningsaktier - 2017

12

www.utdelningsstugan.blogspot.se USAs 10 Stabilaste Utdelningsaktier 2017
God onsdagseftermiddag på er alla där ute i stugorna! Göteborg bjuder på en fantastisk kväll och solen strålar. Det var mer än behagligt att sätta sig på cykeln och trampa hem från jobbet för en stund sedan. Det blev till och med en liten omväg bara för vädret var så behagligt. Idag är det dessutom #uppesittarkväll eftersom de flesta får lön imorgon. Jag tänkte i samband med detta fortsätta på temat av de stabilaste utdelningsaktierna och nu kör vi USA. Ni kan redan ha sett filmen på Twitter eller Facebook, men då jag tycker att listan innehåller en hel del fina bolag som förhoppningsvis kan ge inspiration till fler investerare så väljer jag att publicera ett blogginlägg med filmen också.
Läs mer »

söndag 18 juni 2017

Intäkter och Sparande - Maj 2017

9

Intäkter och sparande utdelningsstugan mars 2017
Vi är nu redan är bra bit in i juni och det har med andra ord blivit på tiden att sammanfatta intäkterna och sparandet för maj. Som vanligt är det full fart här i stugan och därför kommer detta inlägget lite senare än normalt. Mycket jobb, samtidigt som jag har börjat träna och cykla mer än tidigare har gjort att bloggen fått vänta lite. Nu så här en solig söndagseftermiddag fann jag dock lite tid så låt oss se vilken sparkvot jag mäktade med under maj.
Läs mer »

lördag 10 juni 2017

Senaste transaktionerna - Maj 2017

10

Senaste transaktionerna i April för utdelningsstugan
God morgon på er ute i stugorna! Denna veckan tog jag mig friheten att ta ledigt måndagen och fick alltså en försmak på friheten med 4-dagars ledighet. Det var verkligen skönt och något som jag absolut skall unna mig oftare om ett par år när snöbollen växt sig ytterligare starkare. En viktig nyckel till att en dag kunna leva på utdelningar och få fler fria dagar ute i naturen är att hela tiden fylla på utdelningsmaskinen med nya byggstenar. Så det har jag också gjort denna månaden..
Läs mer »

tisdag 6 juni 2017

Inkasserade Utdelningar - Maj 2017

6
Inkasserade Utdelningar - April 2017 Utdelningsstugan
God förmiddag på er där ute i stugorna! Jag har startat denna dagen med en av de roligaste sakerna jag vet, nämligen att sammanställa utdelningarna som inkasserats under månaden. Maj månad visste jag på förhand skulle bli en stark månad räknat i inkasserade utdelningskronor, men att jag skulle håva in en så här stor summa var en överraskning. Mina damer och herrar, vi har ett nytt utdelningsrekord här i stugan!

Läs mer »

torsdag 1 juni 2017

Portföljuppdatering - Maj 2017

14
Uppdatering av aktieportföljen April 2017
Ny månad och nya möjligheter! Maj var verkligen fantastisk på många sätt. Riktigt fint väder samtidigt som det ramlade in utdelningar. Ett scenario som jag kan tänka mig att se mera av i framtiden. Har i vanlig ordning uppdaterat portföljvärdet och det fortsätter att växa i rask takt!
Läs mer »