tisdag 29 augusti 2017

Senaste transaktionerna - Augusti 2017

2

Senaste transaktionerna i April för utdelningsstugan
Hoppas ni har det bra där ute i stugorna! I Utdelningsstugan så rullar det nu på i det normala efter semestrar och lite tid ifrån bloggen. Dags att hitta tillbaka till rutinerna och sparandet. Nedan presenterar jag månadens transaktioner som skedde i samband med lönen förra månaden.
Läs mer »

lördag 19 augusti 2017

Intäkter och Sparande - Juli 2017

13

Intäkter och sparande utdelningsstugan mars 2017
Här kommer redovisningen för mina intäkter och mitt sparande för juli. Första veckan efter semestern är avklarad på jobbet och det känns faktiskt ganska skönt att vara tillbaka i normala rutiner igen, trots att jag i söndags gärna önskade att mina utdelningarna skulle täcka att vara ledig ett par veckor till. Så är inte fallet ännu, men om ett par år så kommer det se annorlunda ut!
Läs mer »

söndag 6 augusti 2017

Inkasserade Utdelningar - Juli 2017

9
Inkasserade Utdelningar - Juli 2017 Utdelningsstugan
God förmiddag på er där ute i stugorna! Idag är det söndag och vad passar då inte bättre än att presentera månadens roligaste inlägg! Aktieutdelningar är det som skall vara min primära inkomstkälla om ca 15 år när jag väljer att sluta arbeta så självklart är det både viktigt och intressant att hålla koll på hur utdelningen utvecklar sig månad för månad och år för år. Nedan följer månadens rapport.
Läs mer »

tisdag 1 augusti 2017

Portföljuppdatering - Juli 2017

0
Uppdatering av aktieportföljen Juli 2017
Då var även juli avklarat och det har blivit dags att sammanfatta hur portföljen har utvecklat sig under månaden. Juli har varit en månad som började med en väldans massa jobb och som avslutades med att jag gick på semester. Semestern pågår just nu, vilket gör att sparandet under juli och augusti kommer bli lidande, men det är helt enligt plan då jag och min sambo krigar hårt under året för att kunna njuta under semester. I alla fall nedan kommer portföljrapporten för Juli.
Läs mer »