onsdag 27 juli 2016

Halvårsrapport 2016

12
Halvårsrapport för första halvåret 2016. Utdelningar, portföljvärde, sparande och sparkvot redovisas.
Böckerna för Juni är stängda sedan en tid tillbaka och jag tänkte att det skulle vara kul att sammanfatta första halvåret 2016 och jämföra det mot föregående års siffror. Jag hoppas i och med detta inlägg kunna påvisa en fin ökning procentuellt sett och på så vis motivera andra till ett bättre sparande och investerande.
Läs mer »

torsdag 21 juli 2016

Senaste transaktionerna

2
Månadens aktieinköp, bygger upp utdelningsportföljen
I vanlig ordning har jag handlat lite på den svenska börsen och inte bara den amerikanska. Detta skall självklart redovisas så här kommer månadens transaktioner.
Läs mer »

lördag 16 juli 2016

Intäkter / Sparande Juni

11

Redovisning för mina intäkter och mitt sparande för juni.Dags att redovisa intäkterna för Juni och dessutom hur mycket som blev över till nya aktieinköp. Juni var en månad som för mig innebar mycket fotbollstittande och också mycket arbete. Självfallet har jag även följt med i den ekonomiska världen och följer mina framsteg mot ekonomiskt oberoende mycket noggrant.
Läs mer »

söndag 10 juli 2016

Senaste transaktionerna

0

Senaste transaktionerna i USA
På Avanza firade man som bekant USAs frihetsdag med att erbjuda fri courtagehandel på amerikanska aktier den 5:e juli. Detta var vi på utdelningsstugan såklart väldigt glada för och vi shoppade loss riktigt ordentligt på den amerikanska marknaden.
Läs mer »

tisdag 5 juli 2016

Utdelningar Juni

2
Aktieutdelningar i juni. 73% högre än juni förra året!
Dagarna flyger i väg och det är mycket tack vare en hög sysselsättningsgrad. Mycket jobb, bloggande och familj & vänner att umgås med. Det är både ansträngande, men framförallt roligt så man skall absolut inte klaga. Att förra månaden är över innebär att det har blivit dags för junis utdelningar att redovisas.
Läs mer »