söndag 29 oktober 2017

Senaste Transaktionerna - Oktober 2017

4

Senaste transaktionerna i April för utdelningsstugan
God morgon på er alla där ute i stugorna. Idag är en fantastisk fin morgon i Göteborg och solen skiner så starkt den bara kan i oktober. Nedan presenterar jag mina senaste transaktioner jag gjort under månaden nu när nya friska slantar från lönearbetet har blivit inkasserade. Som ni kommer se nedan i listan över transaktioner så fick jag verkligen feeling och blev inspirerad av 40procent20år medverkan i #Pratapengar -podden. En hel drös nya kvalitetsbolag in i portföljen!
Läs mer »

tisdag 24 oktober 2017

Aktieanalys Assa Abloy

7
Aktieanalys av Assa Abloy av Utdelningsstugan i videoformatIkväll är det #uppesittarkväll på twitter och det betyder att många aktieintresserade människor kommer att samlas och diskutera vilka aktier de planerar att spendera månadens lön på. Jag tycker det är hög tid att kika lite närmare på ett av de bolag jag investerar i varje månad, nämligen Assa Abloy (ASSA B). Assa Abloy har just nu en vikt på ca 1,2% av min portfölj, men jag har stor framtidstro på aktien och jag fyller på för ca 500 SEK varje månad i bolaget, så lär det bli även denna månad.

Läs mer »

söndag 15 oktober 2017

Intäkter och Sparande - September 2017

6

Intäkter och sparande utdelningsstugan mars 2017
God förmiddag på er! Nedan följer min rapport för september över mina intäkter och mitt sparande. September blev en väldigt fin månad både intäktsmässigt och gällande sparkvoten. Hela rapporten finner ni nedan. Ha en härlig söndag!
Läs mer »

söndag 8 oktober 2017

Inkasserade Utdelningar - September 2017

10
Inkasserade Utdelningar - Juli 2017 Utdelningsstugan
God morgon och välkomna till utdelningsrapporten för september! Aktieutdelningar är det som skall vara min primära inkomstkälla om ca 15 år när jag väljer att sluta arbeta så självklart är det både viktigt och intressant att hålla koll på hur utdelningen utvecklar sig månad för månad och år för år. Nedan följer månadens rapport.
Läs mer »