lördag 30 september 2017

Månadsrapport - September 2017

10
Uppdatering av aktieportföljen Juli 2017
Wow tiden bara flyger förbi! Nu är september nästan slut och det passar därmed bra att summera månaden som gått. Vanligtvis, så brukar jag publicera ett separat inlägg för både för min sparkvot, mina senaste transaktioner och portföljuppdatering utöver mina inkasserade utdelningar. Denna månaden har jag dock inte hunnit med det så här kommer en rapport som får inkludera allt som inte hunnits med.
Läs mer »

tisdag 12 september 2017

Inkasserade utdelningar - Augusti 2017

19
Inkasserade Utdelningar - Juli 2017 Utdelningsstugan
God kväll på er där ute i stugorna! Det är verkligen hög tid att sammanstäla månadens roligaste inlägg! Aktieutdelningar är det som skall vara min primära inkomstkälla om ca 15 år när jag väljer att sluta arbeta så självklart är det både viktigt och intressant att hålla koll på hur utdelningen utvecklar sig månad för månad och år för år. Nedan följer månadens rapport.
Läs mer »

lördag 2 september 2017

Portföljuppdatering - Augusti 2017

11
Uppdatering av aktieportföljen Juli 2017
Nu är vi redan inne i september! Tiden går grymt snabbt och nu när höst och mörker är på intågande blir man mer sugen än någonsin att nå ett ekonomiskt oberoende så snabbt som möjligt och kunna spendera sin tid på varmare platser än i Sverige. För att nå målet är det viktigt att hela tiden hålla koll på att vi är påväg åt rätt håll. Nedan kommer portföljrapporten för Augusti.
Läs mer »