söndag 11 december 2016

Söndagsläsning 11 December

Söndagsläsning - bästa blogginläggen från veckan som gått
Veckorna fortsätter att rusa förbi och idag är det redan tredje advent. Mycket både privat och med jobbet nu när böckerna för 2016 snart skall stängas. Blir en hel del timmar på kontoret, men även glöggkvällar och julbord skall också hinnas med. Jag gillar när det är fullt upp, men skall allt bli skönt med lite julledighet snart.

I veckan så presenterade jag inkasserade utdelningar under november månad. Känns häftigt att portföljen avkastar runt 500 SEK även de månaderna som är tuffast rent utdelningsmässigt. Målet om 12 000 i utdelningar kommer jag inte att uppnå, men jag är fortfarande nöjd med årets resultat. I december väntas en bonusutdelning från Swedish Match som kommer snygga till siffrorna för 2016 något.


Då jag redovisar färre inlägg än tidigare i mina söndagsläsningsinlägg är det en överhängande risk att flera bra och läsvärda inlägg inte är med nedan. Jag hoppas ni har överseende med det.


Här nedan är de blogginläggen som jag fastnat för under veckan


Tankar på toppen
Skribent: Lundaluppen

Spelpengar som sparas kan bli en riktigt "lottovinst"
Skribent: Att välja lycka

Pilotskolan
Skribent: Sparo

Den kända kommentatorn Lars julkort
Skribent: Miljonär innan 30

Fixade 4 gratis luncher
Skribent: Gustavs aktieblogg

Pengar gör dig ond?
Skribent: Sofokles

Kassa eller fullinvesterad?

Skribent: Finanstankar

Vad kan man lära sig av fingerprint-haussen?
Skribent: Lou Mannheim

Premiumsegmenten
Skribent: Lou Mannheim

Spara och investera - repetera
Skribent: Onkel Toms stugaVärt att poängtera är att inläggen ovan är sådant som jag tyckt varit extra kul att läsa under veckan. Ofta rör det bolag jag äger eller funderar att investera i. Med all sannolikhet så finns det massor av läsvärda och intressanta blogginlägg från veckan som gått, men som ej finns med i listan ovan.Missa inga inlägg framöver! Anmäl dig till mitt nyhetsbrev här.

Må väl och ha en fortsatt skön söndagskväll!


Stöd bloggen genom att dela detta:Photo Credit: pixabay

*Innehåller affiliatelänkar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar